[ art / co / ot / q / qt / v ] [ 3dpd / unf ] [ g / sic ] [ countdown / hyperindex / linkboard / quest archive / stream ] [ Hamburger Time Calendar / MLPG Beacon / Donate / Game & Mumble Servers ] [ Rules & FAQs / Credits ] [ Mod ] [ home ]

/sic/ - Site Improvement Center

Name
Email
Subject
Comment
File
:
Password (For file deletion.)

  [Go to bottom]   [Catalog]   [Return]

File: 1368141954415.gif (1.65 MB, 853x480, scream.gif)

 No.3

Got an issue with the site? Post it here or send me an email. Please give as much detail on the issue as possible.

Known issues:

Scripts don't work in steam browser. (no updater, quick post, ect…) - It appears that Steam doesn't handle JavaScript that well.

Posting issues for some mobile users. - The only one that seems to work right for me is Firefox. This is on a Samsung Galaxy S3 ruining Android 4.1.2. Feel free to post what works on what device.

Your request looks automated. Post discarded. - This shouldn't be much of an issue anymore, but if it happens let it be known.

 No.4

Seems like embedding was disabled as a result of the recent server issues. I also noticed that posts with embedded videos made before the server issues did not survive. Was this intentional or a glitch?

 No.5

>>4

I removed embedding due to issues with mobile browsers, I would like to work out a way to implement it with JavaScript 4chanX style.

 No.6

>>5
Alright, I'm just glad to have clarification on it. I'd help find an alternative but I don't know shit about Java.

 No.7

Can /unf/ please get a dicerolling function?

 No.8

>>7

Alright done!

 No.9

>>8
Thanks!

 No.10

fabulous text shows up as an unreadable rainbow block on my mobile

 No.11

>>10

Sorry for being late about this, just got back from NJ and now I have access to my desktop. Much easier to work on that rather then my thinkpad.

Ok so, I will try and see what's up with it. I do have the issue on the stock browser on my S3, android firefox beta seems to handle it fine. Messed up rainbows on mobile added to the fix it list.

 No.12

This isn't an issue, but something that would be nice to have. There is a limit of how many characters a post can have, I can't remember how many to be exact, but it is annoying when you go over that limit and not know. 4chan has something pop up when you go over the limit that tells you how many you have and how many you are allowed. I know that there has to be a limit of some sort, but when you are doing a big post, such as in a quest, it's just something that slows you down.

 No.13

>>12

Good idea, I will see what I can pull together. Been a bit lazy with things lately.

Oh and the character limit here is 3600 which should be more then double that of 4chan.

 No.14

>>10

This should work now~

If that is still a block clear your browsers cache.

 No.70

File: 1376157998496.png (4.97 KB, 302x219, error.png)

Can't post on /qt/, /art/ and /v/, I get this error whenever I try, even in normal (not-QR) posting mode.

 No.71

File: 1376216224073.png (5.91 KB, 1107x120, 50fix.PNG)

>>70
Fixed!

Macil got back to me while I was sleeping and now everything should be in working ordered.

 No.92

I'm not seeing any spoilered image covers. I can't tell there's an image unless I click the file.ext

 No.99

>>92
Fixed!

A rogue backslash was causing the problem

 No.102

Test

 No.130

ID Test

 No.131

>>130
same?

 No.137

Test

 No.138

Beep

 No.139

Bloop

 No.151

Test

 No.152

>>139
bamp

 No.155

>>154
Boop

 No.156

>>155
beep

 No.157

>>156
poob

 No.159

File: 1387372570647.png (16.98 KB, 300x38, névtelen71.png)

For the last day or two the post notifications on the tab have been broken. They don't disappear when I get to the bottom of the page like they should, only if I click the top/bottom buttons.
It's a minor inconvenience, but still.

 No.162

So whenever I try to go to the second page of any board, it displays the first page again. What's up with that?

Or alternatively it just shifts the threads a little forward, pushing the top-most threads and reloading a few from the next page instead.

 No.163

Settings, Quick Reply and everything relateed to them (image expansion, spoiler revealing, styles…) stopped working on Opera Mobile

 No.165

File: 1391497488512.png (388 KB, 1039x1135, derpy_fixing_laptop_by_cyb….png)

Test

 No.166

Posting gifs sometimes fails with the error 'Failed to resize image'

 No.167

File: 1392324845984.gif (1.04 MB, 598x336, 139205330965.gif)

>>166

Test tweak.

 No.168

File: 1392328778574.gif (2.78 MB, 598x336, apples.gif)

>>167
Now testing with ImageMagick

 No.169

>>168
Ok seems GraphicsMagick was causing the issue. Not sure why finally thought I had it installed correctly.

 No.171

File: 1398269027200.jpg (413.14 KB, 1268x1718, 1398267058765.jpg)

Having too many nested hashtags in the same post will break some browsers.

 No.174

Site seems to be having some issues with phones, plus I've noticed on my PC that trying to quote a post reloads the entire page instead of opening QR. I have "use QR" enabled, and have now enabled persistent QR, so we'll see if it affects that, too.

 No.181

test

 No.182

File: 1405815437947.png (124.53 KB, 861x927, a very cute filly.png)


 No.185

Ever since the update last night none of the built-in scripts for the site seem to be working for me. It's not even letting me quote posts.

 No.186

>>185
Alright I just purged cloudflare's cache for all the urls that link here, now just got to clear your cache and restart browser and see if that fixes it.

 No.199

The auto updater is currently broken. I constantly have the problem that new posts do not show up unless I force a cache refresh.
Could you take a look at that? It's kinda annoying when you can never be sure if its working or not and still have to ctrl+f5 all the time.

 No.206

>>199
It should be working again, I think it was something cloudflare did with default options.

 No.210

>>206
Thanks!

 No.211

Images aren't being posted when posting with QR, but they do work without QR.

 No.212

Quick Reply refuses to upload images and submits the post without the file.

 No.213

File: 1413961546831.gif (102.64 KB, 270x270, 1407113269039.gif)

>>211
>>212

Not sure what happened but seems to have fixed it self.

 No.214

>>213
Has it? I'm still having trouble on /qt/ at least. I tried clearing my cache, but the issue persists.

 No.215

>>213
Still a problem for me.

 No.216

>>214
>>215
Not sure what broke or how, I am not having an issue on my laptop. I will have to look into it. Sorry guys.

 No.217

>>216
It was fine for me until I updated my Firefox, then it broke.

 No.218

>>217
I am starting work on moving the site to a new version of TinyBoard that still has developers. It should eliminate my rigged up system I got going on here. May take a week or 2 but in the long run it should be better. Also I am on the newest stable firefox and QR doesn't seem to have issues on my end I am not sure why things are breaking.

 No.219

>>218
It can't come fast enough.

 No.692

File: 1417411502454.png (12.12 KB, 324x275, nocaptchahere.png)

I get that you had to reactivate captchas because of the recent unpleasantness, but can you add the captcha to the QR dialog?

 No.693

If you press enter after you've typed the captcha it opens the "choose a file…" box instead of posting the post. Do you think you could fix that?

 No.694

File: 1417504984819.png (Spoiler Image, 666.54 KB, 1280x720, tumblr_mwr8eiU4cU1s23jhlo1….png)

Spoiler marked images are broken

or the thumbnail is missing or something

 No.695

>>694
…or they work here but not in /art/ or /unf/

see >>>/unf/5437/

 No.1955

Getting a lot of 'Your post looks automated' or 'You look like a bot' errors for some reason.

Also, I suggest implementing a pass system which allows people to bypass these Captchas for the sake of convenience.

 No.1956

Can't enable QR for some reason.
Captcha doesn't automatically refresh.

 No.1957

Can we just go back to the old script please
I know it doesn't work on Firefox but whatever

 No.1959

I know there has been a lot of issues with the new update. Way more then I expected. Within the next day or 2 I will be setting up a dev site that anyone that wants to help fix things can participate. Ideally fix the bot issue and port over mlpchan.net's scrips for vichan. I would like to do away with the captcha but for right now it is the only thing stopping the floods. I am still very adamant about keeping this place running to the best of my ability work has just been killing me as of late. I ask for your patience and apologize for the mess.

 No.1960

Set up a development board. Will be making a thread regarding this in a bit.

http://scootabutt.org/dev/res/1.html

 No.1961

File: 1420314105879.png (691.56 KB, 1002x1024, 1416515868640.png)

Why is https disabled?

Just wondering. I know it was enabled for a short period after cloudflare made it free.

 No.1962

File: 1422251305716.jpg (Spoiler Image, 643.29 KB, 2313x2159, 1414873731436.jpg)

test

 No.1964

test

 No.1965

test

 No.1984

I wouldn't necessarily say its broken, but is there some way to automatically 'activate' the quick reply after I opened it by clicking on a post-number? I always start typing and then it takes me around the thread through the search function rather than starting to insert the text into the QR text field.

 No.1985

>>1984
Things are being worked on over at test.mlpg.co

 No.1986

File: 1429186407433.png (239.63 KB, 482x600, 1429090814993.png)

So… is the hyperindex going to get fixed any time soon or what?

 No.1987

File: 1429400805364.webm (842.13 KB, 1280x720, 1429388039768.webm)


 No.1988

File: 1431065047873.png (64.92 KB, 1890x1531, 1372141131805.png)

https test

 No.1989

Test

 No.1991

The quest archive page is broken.

Just saying.

 No.1992

Test

 No.1993

Pony

 No.1994

When will the locator be updated to remove the marker?

 No.1995

>>1994
I didn't make the locator how to make it not reliant on the marker is beyond me.

 No.1997

>>1995
Post the code and I'll do it if you want.

 No.1998

>>1997
Sure have a crack at it, this would make it a bit more reliable.
http://pastebin.com/XqERJA41
http://pastebin.com/smyy0Zcu - /go/ version

 No.2001

>>1998
That's some messy code, but this should work.

http://pastebin.com/3kp657C4
http://pastebin.com/b8rZtq1h

Just made it so checkForMarkerFromThreadJson() always returns true.

 No.2003

I figured out how to fix the whole excessive cache thing.

Add this to .htaccess:

ExpiresActive on
ExpiresDefault "access plus 0 seconds"

 No.2004

>>2001
This is set up and seems to be working fine.

>>2003
Excessive cache thing?
Also running Nginx so no .htaccess file.

Sorry on the late replies I really need to get back in the swing of things.

 No.2005

>>2004
You might have noticed people complaining about the thread updater not working (it doesn't work for me either sometimes), this is because the site sets a "vary" header but no "expires" header so browsers just load pages from the browser cache if they exist.

Here's the nginx equivalent to add an expires header, put it anywhere in the http block:

expires 1s;

 No.2007

Also here's a fix for the locator linking to the wrong thread.

http://pastebin.com/6LUNuenE
http://pastebin.com/npgKTYyJ

 No.2008

>>2007
Rockin,thanks!

 No.2016

RAINBOW TEST

 No.2018

#Hmm



[Go to top] [Catalog] [Return][Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ art / co / ot / q / qt / v ] [ 3dpd / unf ] [ g / sic ] [ countdown / hyperindex / linkboard / quest archive / stream ] [ Hamburger Time Calendar / MLPG Beacon / Donate / Game & Mumble Servers ] [ Rules & FAQs / Credits ] [ Mod ] [ home ]